تبلیغات
بهداشت حرفه ای -ایمنی صنعتی -HSE -ارگونومی- - تطابق با گرمای محیط کار

بهداشت حرفه ای -ایمنی صنعتی -HSE -ارگونومی-

بهداشت حرفه ای برای همه

یکشنبه 13 اردیبهشت 1388

تطابق با گرمای محیط کار

نویسنده: مرتضی دهقانی سیدی   طبقه بندی: عوامل فیزیکی، 

 

گرما در محیط کار:

گرمای موجود در محیط کار از منابع مختلفی ایجاد می گردد که می توان از وسایل و ماشین آلات گوناگون، فرایندهای تولید، تابش خورشید، وسایل روشنایی مصنوعی، انسان و شرایط جوی خارج از محیط کار را نام برد.

عوارض ناشی از گرما:

این عوارض شامل دو گروه عوارض خفیف مثل سوختگی پوست و جوشهای گرمایی و عوارض شدید مثل کرامپ عضلانی، گرمازدگی، خستگی گرمایی و سنکوپ گرمایی می شود.

سازش با گرما:

هر گاه یک فرد سالم برای نخستین بار در تماس با فشار گرمایی قرار گیرد، علایمی از تنش گرمایی مانند افزایش دمای بدن و افزایش تعداد ضربان قلب در او ظاهر می شود. اما پس از مدتی معمولا هماهنگیهایی در بدن برای مقابله با گرما در انسان ظاهر میشود. در طی این تطابق فیزیولوژیک که آن را سازش با گرما می نامند، دمای بدن و تعداد ضربان قلب تدریجا کاهش و تولید عرق افزایش می یابد. مدت زمان مورد نیاز برای برقراری سازش حدود هفت تا ده روز است. البته سازش با محیط گرم امری نسبی است و چنانچه فرد از آن محیط حتی به مدت یک هفته دور شودتا 60 درصد سازش خود را از دست می دهد و کلا غیبت به مدت دو هفته از کار در چنین محیطی سبب از دست رفتن سازش در فرد می گردد.

عوامل مؤثر در سازش با گرما:

§    سن: وقتی سن فرد از 40 سال بالاتر رود، تطابق وی با گرما کم شده  و بالای 60 سال تطابق پیدا نمی کند.

§         جنسیت: در محیط گرم مردان بیشتر عرق می کنند و برای این محیط مناسبترند.

§         وزن: هرچقدر بافت چربی بدن بیشتر باشد، بیشتر از دفع حرارت بدن جلوگیری می کند.

§    مبتلا بون به برخی بیماریها مثل مالاریا به واسطه داروهای مصرفی و خود عامل بیماری از تطابق فرد با گرما می کاهد.

§    مصرف آشامیدنیها: روی تطابق اثر مستقیم دارد. خصوصا آب که در تعریق اثر گذار است. بهتر است مصرف آب در این افراد همراه کمی نمک باشد. دمای آب 50 تا 60 درجه فارنهایت بوده و هر بیست دقیقه مصرف شود.

کنترل گرما:

§         اولین روش در کنترل گرما تطابق است یعنی به فرد فرصت دهیم تا با محیط تطابق پیدا کند.

§    بهره گیری از روشهای کنترلی مهندسی نظیر تعبیه سیستم تهویه عمومی یا موضعی و یا تهویه مطبوع مناسب محیط کار، استفاده از وسایل خنک کننده هوا با توجه به شرایط جوی و نوع آلودگیهای هوای محیط کار، ایزولاسیون(جداسازی) منبع یا فرایند گرمازا و یا افراد.

§         استفاده از روشهای کنترلی مدیریتی مثل:

-         آموزش خطرات استرس گرمایی و نشانه های گرمازدگی به افراد.

-         آموزش کمکها و اقدامات اولیه در برخورد با فرد گرمازده.

-         خطر استفاده از بعضی داروها و الکل و... در اینگونه محیطها.

-    آموزش وظایف افراد در این محیط جهت کاهش اثرات استرس گرمایی و تهیه و توزیع و آموزش نحوه استفاده از تجهیزات و لباسهای حفاظتی در برابر گرما در بین افراد شاغل در محیط کا رگرم.

-         تعبیه اتاقها و محفظه های سرد در نزدیکی محل کار گرم، برای استراحت افراد.

-    کاهش نیاز جسمی کا رمثل استفاده از وسایل مکانیکی به جای بلند کردن بار و... و در صورت امکان،  انجام کار در ساعات خنکتر روز.

-    استفاده از افرادیکه معمولا هیجانپذیری و پرخاشگری کمتری از خود نشان می دهند(به اصطلاح افراد خونسرد).

-         در صورت امکان کاهش تعداد کارگران شاغل در محیط کار گرم و پیشگیری از ورود افراد دیگر به این محیط.

  • یکی دیگر از روشهای کنترل گرما تعیین چرخه کار – استراحت  میباشد که با توجه به میزان انرژی مصرفی افراد و نوع کار و خصوصیات شرایط جوی محل، درصد زمان کار و درصد زمان استراحت افراد در طول شیفت کاری تعیین  می شود.
  • و در نهایت کنترل و ارزیابی افراد شاغل در محیط گرم می باشد که می تواند شاملموارد ذیل باشد:

-          کنترل فعالیت فرد (که انرژی بیش از 500 کیلوکالری  در ساعت نیاز نداشته باشد...).

-         کنترل کردن ضربان قلب(که بعد از 30 ثانیه استراحت از 110 ضربه در دقیقه بیشتر نباشد...).

-     کنترل دمای دهانی فرد( که بعد از ترک کار و قبل از نوشیدن مایعات، از 6/37 درجه سانتیگرادتجاوز نکند...) .

-     وزن کردن کارگر(اگر در پایان کار 5/1% وزن فرد کاهش پیدا کند باید وزن از دست رفته با نوشیدن آب و مایعات جبران گردد)، باشد.

 

انسیه داوری – کارشناس بهداشت حرفه ای

با تشکر و قدر دانی

نظرات() 
ameblo.jp
شنبه 14 مرداد 1396 08:30 ب.ظ
I'm amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that's equally educative and amusing, and
without a doubt, you've hit the nail on the head. The problem is something
that too few folks are speaking intelligently
about. I am very happy that I came across this in my search for something
concerning this.
http://plaza.rakuten.co.jp/kathernaltmiller/diary/201507090000
شنبه 14 مرداد 1396 11:04 ق.ظ
It is in reality a nice and useful piece of information. I'm satisfied that you just shared
this helpful info with us. Please keep us up to date like this.
Thank you for sharing.
Halley
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 08:58 ق.ظ
I am extremely impressed with your writing skills and
also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it
yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to
see a great blog like this one these days.
BHW
چهارشنبه 23 فروردین 1396 09:56 ب.ظ
I am genuinely delighted to glance at this blog posts which carries plenty of valuable information, thanks for
providing these kinds of information.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

نظرسنجی

    نظرتون در مورد وبلاگ چیه؟





http://www.iransohrab.net

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :